• FAAPRÍTÁS

  FAAPRÍTÁS

  Az erdőgazdálkodásban a területen maradt ún. vágástéri apadék, a gyérítésekből származó faanyag, illetve egyéb mezőgazdasági területek, legelők tisztításából származó faanyag leaprítása.

 • ÁROKTISZTÍTÁS

  ÁROKTISZTÍTÁS

  Csatornák, árkok, medrek, töltések környezetében lévő fásszárú növényzet felszámolása, kiközelítése, aprítása és elszállítása.

 • ÜLTETVÉNY FELSZÁMOLÁS

  ÜLTETVÉNY FELSZÁMOLÁS

  Elöregedett, elvadult ültetvényeken, szántó területeken lévő fásszárú növényzet teljes körű felszámolása, kiközelítése, aprítása és elszállítása, valamint igény esetén a felső talajréteg mulcsolása.

 • LEGELŐ- ÉS SZÁNTÓTISZTÍTÁS

  LEGELŐ- ÉS SZÁNTÓTISZTÍTÁS

  A legelők újrahasznosítása céljából megoldjuk a fás szárú növényzet felszámolását, kiközelítését, aprítását és elszállítását, valamint igény esetén a felső talajréteg mulcsolását is.

 • ERDŐGAZDÁLKODÁS

  ERDŐGAZDÁLKODÁS

  Az erdő amellett, hogy a földi élet számára nélkülözhetetlen környezeti rendszer, az emberi társadalmak számára igen fontos természeti erőforrás. A vele gazdálkodóknak óriási a felelőssége, hiszen mindent úgy kell tenni, hogy ne sérüljön ez az érzékeny rendszer.

 • VÁGÁSTAKARÍTÁS

  VÁGÁSTAKARÍTÁS

  Fakitermelések utáni vágástér, egészségügyi vágások, gyérítések, nevelő vágások és egyéb vágásterületek szakszerű, környezetbarát kitisztítása, vágástéri apadék, ágfa és lombkorona kiközelítése.

Huladekfafeldolgozas.hu © 2016. Minden jog fenntartva! Készítette: Szendrey Krisztián